Healing betyr å gjøre hel. Alle cellene blir aktivert under healing. Kroppen blir i stand til å hele seg selv. Den gjenoppretter balansen i kroppen, og løser ofte opp i følelsene våre.

Healing er energioverføring. Det finnes utallige teknikker, felles for alle er at den som healer sender energi til pasienten. Når energien vår sirkulerer fritt fungerer kroppen optimalt og vi føler oss friske, sterke og sunne.

Akkurat hva som skjer under healing kan være vanskelig å forklare, men vi vet at det er kraftfullt og at de mest fantastiske ting kan skje.

Når energiene låser seg eller kommer i ubalanse, kan fysiske tilstander etterhvert fremtre. Vi antar at de fleste sykdommer og symptomer har en nær sammenheng med vårt tanke og følelsesliv og vårt livsmønster.

Gjennom healingen blir det ledet energi til blokkerte områder, og en åpner igjen opp for energistrømmen i kroppen så hele mennesket blir behandlet.

Raw Healing (Rachel Wilmann) er en svært kraftfull healingteknikk der alle får det utbyttet de skal ha, det som er riktig her og nå. Det er som en “indre spa”, rolig og behagelig, der mange kan oppleve at healingen gir avspenning og indre klarhet.